Tölt in Harmony kursus med Trausti Þór Guðmundsson d. 20-21/2

Dyrdilmyri og Dagfari´s kursusudvalg afholder et spændende kursus med Trausti Þór Guðmundsson (se mere om ham på http://www.traust’sridingschool.is/) d. 20-21 februar 2016. Trausti rejser konstant rundt til alverdens lande for at udbrede viden om Tølt in Harmony (TIH), så vi er derfor meget glade for, at han har sat en weekend af til at undervise i Danmark. Det forventes at Tølt in Harmony bliver en VM disciplin i 2017. Trausti er en utrolig behagelig og dygtig underviser (der taler dansk/svensk), så på dette kursus får du muligheden for den helt sublime tøltundervisning. I TIH er der især fokus på gangartens renhed, hestens løsgjorthed, smidighed og balance, samt ekvipagens lethed og harmoni ved udførelsen af øvelserne.

TIH kan rides på flere niveauer, så alle kan være med. Alle ryttere rider 2 x lørdag og 1 x søndag formiddag. Søndag eftermiddag rider alle ryttere et TIH program, der passer ens niveau.

Pris 1850kr for 2 dages undervisning, ridehus og mulighed for at sætte din hest i boks mellem de to undervisningssessioner. Undervisningen foregår i Dyrlæge Katrine Langvads ridehus, Bukkarvej 15, 3200 Helsinge.

Ret til ændringer forbeholdes.