Velkommen til Ishestens plads på Dagfaris hjemmeside

                                    
  

Artiklerne til Ishesten som I finder her, på vores hjemmeside, er udarbejdet af vores medlemmer og andre interesserede i den islandske hest.

Holdninger og meninger, evt. fejl, urigtigheder og/eller mangler i artiklerne står for forfatterens egen regning og er ikke et udtryk for bestyrelsens eller foreningens holdning.

Artiklerne skal holdes i en sober og venlig tone. Kommentarer eller indlæg, bedes holdes i samme tone.  

Bladet ”Ishesten” i nyt format og udseende

 

Ishesten vil fremover være at finde på Dagfaris hjemmeside, hvor den har sin helt egen fane. Der vil fra tid til anden komme artikler og historier med nyt fra Islænderverdenen. Det er Hanne og Nynne Brudholm som vil bidrage til denne del af hjemmesiden, men har du en god artikel og/eller billeder som du gerne vil have på Ishestens del af hjemmesiden er du velkommen til at sende den til webmaster@dagfari.dk Fortællinger og billeder fra vores fællesture er også meget velkomne.

Årsagen til denne ændring er at vi, efter mange års produktion, må erkende at tiden er kommet for at stoppe den fysiske produktionen af Ishesten. Der er ikke kræfter nok bag bladet til at fortsætte det store arbejde som ligger i at producere bladet, så vi vil gerne takker alle bidragsydere som over årene har lagt tid og kræfter i bladet.

Fra Dagfari skal især lyde et stort tak til vores tidligere redaktør Gunnar Jonsson og vores afgående redaktør Hanne Brudholm. Tusind tak til Nynne Brudholm, Dagfaris repræsentant på Ishestens redaktionsteam og flittig skribent i bladet. Tusind tak for alle de fantastisk skønne blade, hver og én er blevet nydt.

Tag godt imod det nye format – vi glæder os til fortsat at høre fra jer medlemmer, med store som små anekdoter, interessante artikler eller hvad I ellers har på hjertet.