Dagfari formandsberetning 2020

Jeg sad på kiggede på FB den anden dag og ifm. Halloween var der en der havde smidt et billede op af nogle halmballer, græskar og kæmpe tallet 2020 ... det var det mest uhyggelige hun kunne komme på!

Det kan jeg godt forholde mig til! 2020 har stået rigtig meget i Corona'ens tegn, så meget så, at der har været særdeles få arrangementer i Dagfari regi, hvilket afspejler bestyrelsens indstilling til næste års kontingent for nuværende medlemmer. Mere om det senere.

Ift. så mange andre så er vi dog heldige at vores fritidsbeskæftigelse er udendørs og ikke omfattet af så mange begrænsninger som så mange andre sportsgrene. Så efter en kort Corona pause genoptog Preben søndagsturerne til glæde for rigtig mange. Det er så skønt at du gerne vil opretholde Gunnars gamle tradition, især set i lyset af at Gunnar er gået bort sidste måned. Dagfari sendte en buket, med “Tak for alt” til Gunnars begravelse, men det er så fin en gestus og hyldest at du afholder et minderidt. Tak for det, men også tak for planlægning og afholdelse af de månedlige søndagsture.

Tak til turudvalget for skønne ture til Bidstrup Skovene, Teglstrup & Valby Hegn samt Nytårstur, med ekstra spænding da Sokka valgte at gå egne veje og midsommertur.

Tak for de lidt anderledes “ture” ... miljøtræning på Søborggård og Agility på Hyggehest. Senest, det traditionelle, orienteringsridt i søndags

Alle har været velbesøgte og nogle endda ‘udsolgte”

Stævner blev der ikke så mange af i år, men om alt går vel, hører jeg rygter om et stævne i foråret, men stævneudvalget vender tilbage når der er mere konkrete planer. Vi krydser fingre for det lykkedes.

Tak til FK udvalget, som igen pga Corona har været forhindret i deres virke, men en udsolgte filmaften med Horse Powers blev det dog til, som til gengæld også var udsolgt.

Hvor er det skønt med så mange der gerne vil planlægge og udføre arrangementer for vores medlemmer og tak til vores medlemmer som støtter op om alle disse arrangementer.

Tusind tak alle sammen.

Jeg håber 2021 bliver knap så uhyggelig som 2020, så vi kan afholde rigtig mange skønne arrangementer med vores fantastiske heste.