Klubbladet Ishesten

Dagfari har sammen med de to andre nordsjællandske lokalklubber et klubblad. "Ishesten" hedder det, og det udkommer  nu 4 gange om året.

Marts - juni - September - DecemberBladet bliver sendt direkte til medlemmerne, og er typsk at finde i postkassen i starten af ovenstående måneder.Skulle du mod forventning ikke modtage dit blad beder vi dig kontakte vores kasserer på: kasserer@dagfari.dk

Indholdet i bladetDet er klubberne selv der skaber indholdet. Hver klub har deres sektion, hvor der reklameres for fremtidige aktiviteter i klubberne og berettes fra afsluttede aktiviteter. Det kan også være almene oplysninger til medlemmerne om forskellige forhold i klubben. Alt sammen selvfølgelig akkompagneret af billeder til rigt at illustrere det store aktivitetsniveau.Vi er heldig at vore redaktør også altid bringer forkelige artikler omkring den islandske hest og hvad der rør sig på området. Nogle gange er det nye tiltag der skrives om andre gange er det spændende beretninger fra starten af Islændernes tid i Danmark.Alle medlemmer kan skrive artikler til Ishesten. Det gør kun bladet mere spædende, når mange folk bidrager.Indlæg til bladet kan sendes til vores redaktionsansvarlige: Nynne Brudholm på: nynne_brudholm@hotmail.comDeadline er ca. d. 10. måneden før udsendelse. Men send gerne i god tid.


*** Redaktionens retninglinjer for materiale ***Billeder skal være i jpg, tiff eller pdf-format og mindst have en størrelse på 300 og gerne 500 kb. for at kunne trykkes.Tekst modtages helst på wordfiler.Artikler kan være store som små. Redaktionen forbeholder sig dog altid retten til, at redigere i indlæg for at få siderne i bladet til at slå til.