Dagfaris (forsinkede) forårsstævne -  d. 25. Maj 201

Kom og vær’ med til Dagfaris første forårstævne

Sporti tilmelding
Tilmelding er lukket

På Helsinge Ridecenter - Husebyvej 13, 3200 Helsinge.

 
 

Tak til Draumur rideudstyr, NAG foderstof, Heri rideudstyr, Gun & Countryshop og Hestemagsinet for sponsorater til vores stævne. Vi modtager gerne flere sponsorer. 
Forårsstævnet er som Hyggestævnet et stævne tiltænkt fritidsrytterne, skovtursrytterne og dig der aldrig før har startet stævne. Men denne gang også med lidt sværere klasser for dem der nu har været med til et par af vores stævner og har mod på lidt mere udfordring, uden at skulle "lægge arm" med de rutinerede sportsryttere. Alle er velkomne til Forårsstævnet uanset niveau. Til forårsstævnet rider vi i ridehus på 20x60 meter. Der er mulighed for opvarmning enten i mindre ridehus på 20x40 eller på udendørs dressurbane. Nu da stævnet har måttet flyttes til maj måned rider vi udendørs, hvis vejret indbyder til det. Dette besluttes dagen før/på dagen i henhold til vejrmeldingen. 

Der kan startes én gangartsklasse og én tøltklasse, lydighedsklasse + øltølt og Boblestafet. (der kan læses om alle klasserne på hjemmesiden)
 
Alle klasser udbydes som træningsklasser. Bedømmelsen speakes undervejs i forløbet af dommer: Dorthe Rostock. 

Vi tilbyder følgende klasser denne dag: (klik på klasserne for en udførlig beskrivelse)
 
T.8 - Let tølt

Lydighed AL4 - Let Dressur

Øltølt* 

Boblestafet

4.4 - Firgang - Dagfari version
 

Boblestafet

Vi ønsker, at samle et hold til en klubdyst. Hvor Dagfari rider mod Helsinge rideklub i Boblestafet. Boblestafet er en konstrueret disciplin, som bygger på Øltølt og ponylegenes stafet. Der rides på tid og med et krus med boblende væske i den ene hånd, herefter er der slalom, hvorefter man skal ned og runde en markering, tømme sit krus og hurtigst muligt tilbage igen, hvorefter næste holddeltager rider. Så meld dig gerne til denne disciplin. Det ville være sjovt at lave noget sammen med de "store" heste/ponyer. 


Tilmelding til forårsstævnet foregår via sporti

Det er tilladt, at starte én hest pr. rytter. - Pris pr. ekvipage 300 kr. . for Dagfari medlemmer (for øvrige er prisen 450 kr. pr. ekvipage). Prisen er den samme uanset antal klasser der startes. Ønsker en rytter, at starte to heste, kan vedkommende komme på "venteliste og vil komme i betragtning i tilfælde af, at alle stævnets pladser ikke optages. (skriv til kontaktpersonen for stævnet)


* Det er muligt kun, at tilmelde til Øltølt og Boblestafet – Det koster 100 kr. pr. ekvipage.

Vi åbner for Dagfari medlemmer den 1. marts 2013 kl. 18.00 og for øvrige åbnes den 1. april 2013
Tilmeldingen lukker når alle pladser er besat eller senest 25. april 2013.
 
Stævnet gennemføres ved min. 30 ekvipager og der er plads til ca. max. 40 ekvipager. Vi opretter venteliste, når/hvis alle pladser er besat. (enkelt tilmeldinger til øltølt/boblestafet, tæller ikke med her)
 


Stævneudvalget forbeholder sig ret til at nedlægge klasser med under 5 tilmeldte. 


Der rides efter gældende regler for stævneridning i DK, samt med de særregler vi i klubben selv har tilføjet. Det kan læses her: Dagfaris stævnereglement
 
Vi forsøger at gøre stævnet så prisbilligt som muligt og det planlægges til ikke, at give overskud, derfor returneres deltagergebyr ikke ved udeblivelse, uanset årsag. 
 
Der er mulighed for, at opsætte stævnefolde på springbanen - medbring eget foldmateriale, vandspand og evt. foder/stråfoder (og husk at rydde det hele op igen).
Ved indtjek betales et pæredepositum på 200 kr., som sikkerhed for at folden ryddes pænt op. Pengene gives retur efter godkendt foldtjek fra vores pæregeneral. 
Der er mulighed for leje af bokse (ved behov kontakt stævneansvarlig)

Helsinge Ridecenters cafeteria vil have åbent på dagen. Så ta' lidt mønt med på lommen.

Spørgsmål i forbindelse med stævnet kan stilles til:

Kontaktperson for forårsstævnet: Salli Pedersen - formand@dagfari.dk